Bør jeg investere i Bitcoins som pensionsopsparing?

”Bitcoin” er et navn, som mange efterhånden har hørt om. Særligt hvad angår den store stigning i værdi nær sidste del af 2017, hvor den nåede omkring $20.000. I løbet af 2020 er der adskillige, som tror, at denne værdi vil stige til op over $200.000 på den lange sigt, hvilket vil gøre det til et ideelt sted at investere sin pensionsopsparing, hvis det virkelig passer.

På den anden side er der dem, der tror, at Bitcoins vil dø ud inden for nogle få år. Hvordan skal man i så fald forholde sig til det?

Læs mere herunder, i en artikel sponsoreret af LaptopWorld.dk.

Hvad du bør have i tankerne

Nøgleordet her er, at der ikke er tale om selvfølgeligheder, hvad angår Bitcoins. Derfor er det ikke sikkert, at det lige præcist er dem, der ender op med at vinde. Deres værdi hænger sammen med, hvor stabile verdens valutaer er. Hvis ikke de pågældende lande rammes af en ukontrollabel inflation, kan det meget vel være, at der aldrig opstår noget stort behov for alternative valutaer som Bitcoins. I det mindste inden for din livstid.

På nuværende tidspunkt svinger kurserne på Bitcoins så meget, at man ikke ved, om det vil stabilisere sig og blive til det rene guld. Eller om det vil føre enhver, der investerer i det til ruin. Risikoen vil altid være der, så hvis du mener, at det er det værd, så investér, men ligesom med alt andet investering, er det bedst at sprede din risiko. Særligt hvad angår så store pengemængder som din pensionsopsparing.

Læs om regler for investering i Bitcoins og kryptovaluta hos Skat.dk

Post Navigation