Forbrugslånet du kan bruge som du vil

Når du låner penge af en bank, er der mange regler som du skal overholde. Typisk vil de kræve at du bruger pengene på noget bestemt – vælger du at låne pengene online, har du mulighed for at bruge pengene på det du vil, uden at du skal have dårlig samvittighed. At tage et forbrugslån kan dog hurtigt blive dyrt – der findes dog mange virksomheder, som tilbyder billige forbrugslån. Det er let at finde de billige forbrugslån i dag, da der findes mange virksomheder som sammenligner de forskellige lån med hinanden.

Hvis du ikke vil bruge de mange hjemmesider som sammenligner lån, kan du vælge at finde de forskellige udbydere selv. Du skal dog være opmærksom på, at nogle hjemmesider ikke ligger øverst på Google, og de billige men gode lån kan derfor godt findes på side 2 af Google.

For at finde det helt rigtige lån skal du stille dig selv disse tre spørgsmål:

  • Hvor stort et beløb vil du gerne låne?
  • Hvor lang tid skal lånet vare?
  • Hvor gammel er du?

Det sidste er ikke et spørgsmål som sådan, men stadig noget du skal bruge for at finde det helt rigtige forbrugslån online.

 

Sådan gennemgår du de tre spørgsmål

For at du kommer sikkert igennem de tre spørgsmål, har vi lavet en hurtig guide til dig her. Det vigtigste du skal huske på, er at dette kun er vejledende og ikke gældende.

Det første du skulle være opmærksom på, er hvor stort et beløb du skal bruge til dit forbrugslån. Et forbrugslån bruges oftest på materielle goder såsom en ny iPhone 6, eller andre ting du vil få stor glæde af.

Hvis du kun skal bruge et lille beløb, er der mange små lånevirksomheder som har bedre vilkår end de store udlånsvirksomheder.

Det næste du skal tage stilling til, er lånets løbetid. Har dit nye forbrugslån en lang løbetid, vil du skulle betale mindre af pr. gang, men samtidig vil du skulle betale mere samlet set, end hvis du tog et lån hvor afdragene var højere.

Det sidste du skal være opmærksom på, når du søger lån, er at visse virksomheder har en aldersgrænse. Hos nogle vil du allerede kunne tage et lån som 18 årig, mens andre kræver at du er enten 21 eller 25 år.

Selvom det kan være svært, er billig lån ikke svære at finde – og kigger du godt efter, vil du sagtens kunne finde dem.

Post Navigation