Hold styr på din pension med Mobilpension

Med bare denne ene app kan du få et godt overblik over din pension, investeringer og dine forsikringer. Du logger dig på med NemID og kommer så direkte ind i din privatøkonomi. I og med at man skal logge på med NemID kan man med stor fordel downloade NemID-nøgleappen, så man ikke skal have fundet nøglekortet i papir hver gang, man skal logge på. I appen kan du blandt andet se:

  • Din nuværende opsparing
  • Udviklingen i din opsparing
  • Et overblik over dine forsikringer
  • Indbetalinger
  • Dine afkast fra dag til dag
  • Omkostninger for administration og investering

Her er et link til download af app’en til Android og iOS.

Læs tips til at tjene penge online med det samme.

Få et bedre overblik over dine investeringer

Med en Mobilpension app får du et bedre overblik over alle dine investeringer og udviklingen i dem. Derfor kan du nemmere følge med i dem, når du har lyst, da du altid vil have mobilen ved hånden.

I dag er det nemmere end nogensinde at investere. Det hele kan gøres lige fra hånden af igennem mobilen. Derfor kan det for mange hurtigt blive uoverskueligt, når investeringerne går i mange retninger. Derfor er det smart at have et overblik over dem alle sammen samlet et sted.

Det gør det mere overskueligt og derved giver det formentlig mere lyst til at udvide investeringerne og tjene flere penge online. Det kan der være rigtig mange gode penge i, og det går ofte rigtig stærkt. Dog skal man altid være opmærksom på, hvad man smider sine penge efter.

Post Navigation