PFA har styr på pensionen

Når det kommer til pensionen, er det vigtigt at vide, at der er styr på det. Derfor er det en god idé at vælge et etableret pensionsselskab som PFA Pension. Selskabet håndterer over en million kunders pensioner, og du kan derfor regne med, at de har styr på det. Det er dog vigtigt at vide, hvem du overlader dine penge til.

Et pensionsselskab med sjæl og integritet

Det kan selvfølgelig være svært at vide, hvem man skal lytte til, når man går efter at finde den bedste pensionsløsning. PFA er en koncern med stor kapital og mange medarbejdere, så du ved at de har prøvet det før. Men det er også rart at vide, hvem man opbevarer sine penge hos, og hvad de bruger dem til i mellemtiden.

En af de tiltalende ting ved PFA er, at de går op i at lave ansvarlige investeringer, både på et økonomisk og moralsk plan. Det vil sige, at medarbejderne vil kunne stå inde for de investeringer, de laver med dine penge, ligesom de også vil have, at du skal kunne stå inde for dem. Det er positivt for dig, fordi det i bund og grund betyder, at det er mennesker og ikke blot algoritmer, der tager ansvar for din pensionsopsparing.

Desuden går PFA efter at hjælpe deres kunder så meget som muligt, også når det gælder uden for selve pensionen. De tilbyder både hjælp til at finde bolig, forsikring og endda hjælp til IT og Microsoft Office til seniorer, hvilket igen vidner om et godt moralsk grundlag. Det handler ikke blot om penge, men om mennesker.

Post Navigation